Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Δέσποινα Βανδή: Νέο άλμπουμ το Μάρτιο


Η μεγάλη Ελληνίδα star έδωσε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μια αποκαλυπτική συνέντευξη και εμείς μαζέψαμε τα high lights από το Vandaimonio Cyprus Fanclub (https://www.facebook.com/vandaimonioc) και σας τα παρουσιάζουμε:
- Νέο αlbum δια χειρός Φοίβου μέσα στο Μάρτιο. Στο album θα συμπεριλαμβάνονται κομμάτια και άλλων καταξιωμένων συνθέτων όπως αυτό της Όλγας Βλαχοπούλου.
- Στο νέο δίσκο δε θα συμπεριλαμβάνεται κάποιο dance κομμάτι οπότε η Δέσποινα παρότρυνε τους φανατικούς θαυμαστές της να περιμένουν ακόμα λίγο..
- Για το musical την επόμενη χρονιά... "Το συζητάμε με τον Αλέξανδρο Ρήγα εδώ και έναν χρόνο. Αυτή την περίοδο ο Αλέξανδρος γράφει. Είναι όμως πολλά που πρέπει να συζητήσουμε, για το σενάριο, την παραγωγή και το βλέπουμε θετικά"
- Για το θέμα της Eurovision: "Δεν σκέφτομαι να πάω στη Eurovision. Είναι πλέον ένα κομμάτι που δε με αφορά. Στο θέμα της διεθνούς καριέρας... είναι κάτι πολύ δύσκολο, όντως. Το καταφέραμε τότε με τον Φοίβο, και το τραγούδι "Γεια" και είχα τρελαθεί να πηγαίνω απο Αμερική, Ρωσία έτρεχα συνεχώς... Όλα αυτά συνέπεσαν με την περίοδο που έγινα μαμά . Εγώ ήθελα να γυρίσω πίσω στην Μελίνα μου.."
- Η Δέσποινα μίλησε επίσης και για τα fanclubs της και ευχαρίστησε το fanclub DEVAQUEEN που τη στηρίζει συνεχώς στην Αθήνα αλλά μίλησε και για το fanclub Κύπρου VANDAIMONIO, και ευχαρίστησε τα παιδιά που είναι πάντα δίπλα της και που συνεχώς τη στηρίζουν, λέγοντας ότι της έλειψε πολύ το νησί μας. Είπε επίσης πως ενημερώνεται συνεχώς για την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το single της ΜΟΥ 'ΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ σε Ελλάδα και Κύπρο και ευχαρίστησε το κόσμο της που τη στηρίζει λέγοντας πως έρχονται ακόμα πολλά δυνατά τραγούδια!
- Για την πολύ μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το σχήμα στο FEVER με Οικονομόπουλο - Κοκκίνου , αψηφώντας την οικονομική κρίση, απάντησε πως αυτό οφείλεται στο πολύ ωραίο πρόγραμμα που παρουσιάζουν αλλά και στη καλή χημεία μεταξύ των καλλιτεχνών.
- Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το χώρο στον οποίο δόθηκε η συνέντευξη ενώ μετά η Ελληνίδα star υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλους τους θαυμαστές της από τη Θεσσαλονίκη που αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες τρέχοντας να απολαύσουν το είδωλο τους ..!

Τέλος, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Τάσος Ριζόπουλος ζήτησε από τη Δέσποινα να κάνει μια ευχή: "Εύχομαι σε όλο τον κόσμο...Να μην σταματήσουμε ποτέ να ονειρευόμαστε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.