Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ένα βιβλίο που καίει την Britney


Τα τερτίπια των σταρ είναι, λίγο-πολύ, γνωστά σε όλους μας, αφού σιγά-σιγά, βγαίνουν πολλά στη φόρα, που φέρνουν τους πλείστους σε δύσκολη θέση. Η Britney Spears, ως γνωστόν, δεν ήταν και το πιο φρόνιμο κορίτσι, ενώ τώρα κάποια από τα "άπλυτα" της αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, 31χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος διετέλεσε μέλος της φρουράς της διάσημης ντίβας, εκδίδει σύντομα βιβλίο το οποίο θα κάνει την τραγουδίστρια να χάσει τον ύπνο της.

Συγκεκριμένα, ο συγγραφέας θα βγάλει στη φόρα πολλά από τα άπλυτα της Britney, για την οποία ισχυρίζεται πως, κατά τη διάρκεια των περιοδειών της, είχε ταυτόχρονες ερωτικές συνευρέσεις με περισσότερο από ένα άτομα, μεταξύ των οποίων και γυναίκες. Μάλιστα, ο 31χρονος πρώην αστυνομικός, στο παρελθόν, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της, με την κατηγορία ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Britney, η ημερομηνία έκδοσης του βιβλίου συμπίπτει με την ημερομηνία του γάμου της τραγουδίστριας με τον αγαπημένο της, Jason Trawick.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.