Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Στέλλα Καλλή: Η συνεργασία με το Φοίβο


Η γνωστή τραγουδίστρια συνεργάζεται εδώ και καιρό με το συνθέτη των επιτυχιών, Φοίβο, για τον οποίο έχει να λέει τα καλύτερα. Επίσης, η Στέλλα μιλάει για τους άνδρες, αλλά και τη φιλία της με την Κατερίνα Παπαουτσάκη, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.
Η συνεργασία με το Φοίβο, προέκυψε εντελώς "καρμικά", όπως λέει η Στέλλα Καλλή στο "Hello". Όλα έγιναν σε μια φάση της ζωής της που δεν ήξερε πως να προχωρήσει επαγγελματικά και από που να πιαστεί. Τότε, τυχαία, έπεσε στα χέρια του Φοίβου ένα ντέμο με τη φωνή της και, αμέσως, εκείνος ζήτησε συνάντηση μαζί της. Από τότε, ξεκίνησε η συνεργασία τους και όλα μεταξύ τους είναι μια χαρά. Η Στέλλα παραδέχεται, όμως, πως είναι πολύ υπάκουη στις συμβουλές που παίρνει από το συνθέτη, ενώ κι εκείνος είναι απέναντι της, όπως και γενικότερα, πολύ ειλικρινής.

Ο Φοίβος στοιχηματίζει πολύ σ' εκείνη, παραδέχεται η Στέλλα, αφού είναι κάτι που το νιώθει κι η ίδια. Δεν αποδέχεται, όμως, τον όρο "η νέα μούσα του Φοίβου", καθώς πιστεύει πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Παρ' όλ' αυτά, σύντομα, θα απολαύσουμε νέα δουλειά της, αφού προσεχώς αναμένεται νέο single από τη μεταξύ τους συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.