Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Νέο ρεκόρ για τη Δέσποινα Βανδή


Το 2012 τελικά είναι βανδικό..! Η Ελληνίδα star πραγματοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα comeback που είχαμε από καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια αφού κάθε μέρα η νέα της δουλεία αγαπιέται περισσότερο από το κόσμο..!
Στο Fever κάθε βραδιά μοιάζει με συναυλία και τα δύο της singles έχουν σαρώσει τα charts σε Κύπρο και Ελλάδα!! Ένα νέο ρεκορ λοιπόν είχαμε για τη Δέσποινα το Σάββατο που μας πέρασε και αυτή τη φορά στη Κύπρο μας! Το single της "Μου 'χεις περάσει" ενώ ήταν για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του SUPER FM, ενός από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς του νησιού, υποχώρησε και τη θέση του πήρε το "Γυρίσματα"! Πρώτη φορά στη Κύπρο παρατηρείται κάτι τέτοιο αφού η Δέσποινα Βανδή είναι ο μόνος καλλιτέχνης που τραγούδι του έφυγε από το νούμερο 1 για να πάρει τη θέση του ένα άλλο τραγούδι του! Από την κορυφή ... στην κορυφή, λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή! Στην Ελλάδα πάλι αυτή τη περίοδο είναι ο μόνος καλλιτέχνης με δυο δικά του τραγούδια στο Greek arplay TOP10 !
Tα fanclubs της Δέσποινας σε Κύπρο και Ελλάδα γιορτάζουν την δριμύτερη επιστροφή του ειδώλου τους αφού προκαλούν ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ σε facebook και twitter!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.