Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Διέρρευσαν τα ονόματα του ελληνικού τελικού;!


Σύμφωνα με το eurovisionικό site Oikotimes.com, τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στον φετινό ελληνικό τελικό (επιτέλους) ανακοινώθηκαν. Η επικρατέστερη μέρα διεξαγωγής του τελικού είναι η 5η Μαρτίου.

Οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος είναι οι:
Μαλού Κυριακοπούλου
Ελευθερία Ελευθερίου
Velvet Fire
Παναγιώτης Τσακαλάκος
Χρήστος Π.

Όπως ανακοινώθηκε και χτες, η ΕΡΤ θα μοιραστεί τα έξοδα της φετινής αποστολής με την δισκογραφική εταιρία Universal. Περιμένουμε να επιβεβαιωθεί η είδηση, αν και πλέον τα ονόματα αυτά μοιάζουν παραπάνω από σίγουρα.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Εμφύλιος στην Τουρκία για την Eurovision


Αντιδράσεις προκαλεί στην Τουρκία η φετινή... Eurovision, καθώς η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να εκπροσωπήσει τη χώρα ένας τραγουδιστής εβραϊκής καταγωγής!

Ο Can Bonomo δεν είναι από τους πλέον δημοφιλείς καλλιτέχνες στη γειτονική χώρα. Ασχολείται με τη μουσική από τα 8 του χρόνια, ενώ στα 17 μετακόμισε στην Άγκυρα και εργάστηκε ως μουσικός παραγωγός. Παράλληλα με τις σπουδές του στην μουσική, ο Can δούλεψε σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ το όνομά του άρχισε να ακούγεται μόλις τον τελευταίο χρόνο, από Τούρκους με «ιδιαίτερα» μουσικά ακούσματα.

Η επιλογή του έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιέσεις στην κρατική τηλεόραση από το υπουργείο Εξωτερικών. Ο λόγος; Οι τεταμένες σχέσεις Τουρκίας - Ισραήλ και η άποψη που θέλει την επιλογή Bonomo ως μέσο για αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ Άγκυρας και Τελ Αβίβ...

Υπάρχουν πάντως και κάποιοι που υπερασπίζονται την επιλογή, ως δείγμα... έκπληξης και ζητούν το τραγούδι να έχει αγγλικό στίχο!

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Νέο video clip από την Άννα Βίσση


Η Άννα Βίσση είχε καιρό να γράψει κάτι στη σελίδα της στο Facebook...




Αποφάσισε λοιπόν να το κάνει τώρα. Και όχι μόνο έγραψε αλλά μας αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι "Μόνο Αν Τρελαθώ". Το γύρισμα ξεκινάει την Τρίτη, ενώ μας πληροφορεί ότι αυτές τις μέρες θα βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας καινούρια τραγούδια.
Περιμένουμε με πολύ όρεξη και ανυπομονησία να δούμε τι νέο μας "μαγειρεύει"...

Jennifer Lopez: Πιο sexy πεθαίνεις


Η Jennifer Lopez, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Mario Testino, σε μια άκρως sexy φωτογράφιση στο Miami. Και λίγος της είναι ο Casper Smart.




Με ένα άσπρο μαγιό που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να τους πηγαίνει, αλλά λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν η Jennifer Lopez στα 42 της πόζαρε για τον φωτογράφο μόδας Mario Testino στο Μαιάμι. Οι διάσημες καμπύλες της αποδείχθηκαν για μία ακόμα φορά άψογες πριν ακόμα και το photoshop.

Eurovision 2012: Ελλάδα και Κύπρος στο δεύτερο ημιτελικό


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ημιτελική φάση της Eurovision 2012, στην οποία συμμετέχουν Ελλάδα και Κύπρος! Οι χώρες μας θα ριχτούν στη μάχη του πρώτου ημιτελικού στις 22 Μαΐου.
Δείτε πως κληρώθηκαν οι ημιτελικοί της 22ης και 24ης Μαΐου:

Α’ Ημιτελικός – 22 Μαϊου
Μαυροβούνιο
Ισλανδία
Ρουμανία
Αλβανία
Βέλγιο
Λετονία
Ελβετία
Φινλανδία
Ελλάδα
Μολδαβία
Κύπρος
Αυστρία
Δανία
Ρωσία
Άγιος Μαρίνος
Ισραήλ
Ιρλανδία
Ουγγαρία

Β’ Ημιτελικός – 24 Μαϊου
Σερβία
Ολλανδία
Πορτογαλία
Π.Γ.Δ.Μ.
Λευκορωσία
Μάλτα
Ουκρανία
Αρμενία
Βουλγαρία
Σουηδία
Γεωργία
Σλοβενία
Εσθονία
Τουρκία
Σλοβακία
Κροατία
Νορβηγία
Λιθουανία
Βοσνία Ερζεγοβίνη

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Eurovision 2012: La la love - Οι στίχοι που θα σιγοτραγουδήσουμε


Το χορευτικό τραγούδι "La la love" είναι η επιλογή του κοινού της Κύπρου και της κριτικής επιτροπής για την εκπροσώπηση μας στο διαγωνισμό της Eurovision 2012. Η Ήβη με το δυναμισμό και την ενέργεια της θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό στο Μπακού! Μια βοήθεια απ' όλους, όμως, ποτέ δεν είναι περιττή, έτσι μπορείτε κι εσείς να μάθετε να τραγουδάτε μαζί της!
"La la love"
Writers: Alex Papaconstantinou / Bjorn Djupstrom / Alexandra Zakka / Viktor Svensson



Lyrics:
Lala lalalalalala lalalalala love
Lala lalalalalala lalalalala love

Love the way you fill me up with life
Baby we can break the speed of light
Nothing to fear when you are near
Just gimme more

Reaching for the sky, I'm aiming high
Close my eyes and then it's almost like you fly
Up in the air, let's take it there
Never let go

Oh oh oh, I feel the energy between you and me, baby it's so right
Oh oh oh, I feel the energy just taking over me, over me

How I've been waiting for this
Lala lalalalalala lalalalala love
Oh I've been waiting for this
Lala lalalalalala lalalalala love

From Paris to LA over the night
All around the world just you and I
Nothing to fear, when you are near
We're on a roll

And we do it again, no stop no end
Out of control

Oh oh oh, I feel the energy between you and me, baby it's so right
Oh oh oh, I feel the energy just taking over me, over me

How I've been waiting for this
Lala lalalalalala lalalalala love
Oh I've been waiting for this
Lala lalalalalala lalalalala love

Nothing to fear... when you are near...

Oh oh oh, I feel the energy between you and me, baby it's so right
Oh oh oh, I feel the energy just taking over me, over me

How I've been waiting for this
Lala lalalalalala lalalalala love

Lala lalalalalala lalalalala love
Oh, I've been waiting for this
Lala lalalalalala lalalalala love

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Selena Gomez: Η πιο sexy εμφάνιση της!


Τελικά η Selena δεν πρόκειται να κάνει διάλλειμα από την μουσική, καθώς μένουν ακόμα δέκα συνολικά συναυλίες για την ολοκλήρωση της περιοδείας της, που αν κρίνουμε από την χθεσινή της εμφάνιση στοPuerto Rico θα είναι εντυπωσιακή!


Η 19χρονη Selena Gomez επέστρεψε στην σκηνή πιο sexy από κάθε άλλη φορά, αιχμάλωτίζοντας τα βλέμματα του κοινού με τον ασταμάτητο χορό και το τραγούδι της...αλλά και αυτό το αποκαλυπτικό φόρεμα....Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε!

Νέο ρεκόρ για τη Δέσποινα Βανδή


Το 2012 τελικά είναι βανδικό..! Η Ελληνίδα star πραγματοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα comeback που είχαμε από καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια αφού κάθε μέρα η νέα της δουλεία αγαπιέται περισσότερο από το κόσμο..!
Στο Fever κάθε βραδιά μοιάζει με συναυλία και τα δύο της singles έχουν σαρώσει τα charts σε Κύπρο και Ελλάδα!! Ένα νέο ρεκορ λοιπόν είχαμε για τη Δέσποινα το Σάββατο που μας πέρασε και αυτή τη φορά στη Κύπρο μας! Το single της "Μου 'χεις περάσει" ενώ ήταν για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του SUPER FM, ενός από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς του νησιού, υποχώρησε και τη θέση του πήρε το "Γυρίσματα"! Πρώτη φορά στη Κύπρο παρατηρείται κάτι τέτοιο αφού η Δέσποινα Βανδή είναι ο μόνος καλλιτέχνης που τραγούδι του έφυγε από το νούμερο 1 για να πάρει τη θέση του ένα άλλο τραγούδι του! Από την κορυφή ... στην κορυφή, λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή! Στην Ελλάδα πάλι αυτή τη περίοδο είναι ο μόνος καλλιτέχνης με δυο δικά του τραγούδια στο Greek arplay TOP10 !
Tα fanclubs της Δέσποινας σε Κύπρο και Ελλάδα γιορτάζουν την δριμύτερη επιστροφή του ειδώλου τους αφού προκαλούν ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ σε facebook και twitter!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Γιώργος Μαζωνάκης στο ΝΑΪΤ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ @ ΝΑΪΤ
ΑΠΟ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Μαζί η ΤΑΜΤΑ

ΝΑΪΤ, είναι η δική μας νύχτα...

Έτσι όπως μόνο ο Γιώργος Μαζωνάκης ξέρει να την δημιουργεί και στο τέλος να την πυρπολεί.

ΝΑΪΤ, όπως λέμε νύχτα κι έτσι όπως το μεταφράζουμε παίζοντας με τη λέξη για να δώσουμε όνομα και στίγμα στο καινούργιο live club της Ιεράς οδού που δημιουργήθηκε με τελείως? "Μαζωνακικές προδιαγραφές": τo stage στο κέντρο, το κοινό αγκαλιά με τον καλλιτέχνη...

Stage: ένας χρυσός δίσκος βινυλίου, δημιουργεί μια νοσταλγική διάθεση κοντράροντας με τη μοντέρνα και σύγχρονη αισθητική του χώρου.

Το άρωμα ρομαντισμού και νοσταλγίας διαπερνά σε μεγάλο βαθμό τη φετινή άποψη του Κωνσταντίνου Ρήγου στον οποίο ανήκει για μια ακόμη φορά  το Concept.

Η Τάμτα ανεβαίνει φέτος μαζί με τον Γιώργο στο stage του ΝΑΪΤ με τη δική της εκρηκτικότητα ανεβάζει ακόμη παραπάνω τους σφυγμούς.Το σχήμα συμπληρώνεται με ένα DJ Group, με τον DJ C.Tod και 4 ενδιαφέρουσες φωνές, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Νικόλα Ραπτάκη (τραγουδιστής των Pale Faces), τον Κωνσταντίνο  Φραντζή και την Άννυ Ξαντινίδου.

Concept : Κωνσταντίνος Ρήγος
Καλλιτεχνική Επιμέλεια : Γιάννης Λιονάκης
Φωτισμοί : Γιώργος Τέλλος
Ήχος : Αντώνης Παραμύθης , Αλέξης Πολίτης , Γιάννης Βενιός
Παραγωγή : Eρωδιος live

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Τιμές: Τιμή φιάλης 170ευρώ, κάθε Παρασκευή ειδικές τιμές

ΝΑΪΤ
Κασσάνδρας 23 & Σπύρου Πάτση
Βοτανικός
Τηλ.210 3424299 & 6978000087

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η sexy φωτογράφηση της Έλενας Παπαρίζου


Δείτε τη sexy φωτογράφηση της πανέμορφης...




τραγουδίστριας, Έλενας Παπαρίζου στο Nitro Δεκεμβρίου.

To μεγάλο πρόβλημα των Guns N' Roses

Σε μία εξομολογητική συθνέντευξη στο BBC Duff McKagan, o μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των Guns N´ Roses αποκάλυψε το μεγάλο πρόβλημα αλκοολισμού.

"Κατανάλωνα δέκα μπουκάλια κρασί την ημέρα. Το πάγκρεάς μου είχε γίνει σαν μπάλα του ράγκπμι από το αλκοόλ. Ο εθισμός μου κάθε μέρα χειροτέρευε και πλησίαζα στη τρέλα. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα χρειαζόμουν χειρουργείο. Σε ηλικία 30 ετών είχα καταστρέψει τον οργανισμό μου. 

Πράγματι, ο μπασίστας εισήχθει στο νοσοκομείο και έκανε χειρουργική επέμβαση στο πάγκρεά;ς του. "Ήταν η πρώτη φορά που παρακάλεσα τον γιατρό να μη με αφήσει να ζήσω και υποφέρω και άλλο" δήλωσε.

Η Katy Perry αποδεικνύει ότι περνάει και μόνη της καλά…


Ολική επαναφορά για την Katy Perry σε συναυλιακή  δράση, που στον προτελευταίο σταθμό της περιοδείας της “California Dreams Tour” έδωσε συναυλία σε συνεδριακό κέντρο στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Ολική επαναφορά για την Katy Perry σε συναυλιακή  δράση, που στον προτελευταίο σταθμό της περιοδείας της “California Dreams Tour” έδωσε συναυλία σε συνεδριακό κέντρο στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Η Katy έδειχνε απόλυτα cool και εντελώς ανεπηρέαστη από τις πρόσφατες αισθηματικές της περιπέτειες. Για να αποδείξει λοιπόν ότι περνάει και μόνη της καλά, ανέβασε στην σκηνή έναν νεαρό θαυμαστή της και αφού γνωρίστηκαν καλά, του τσίμπησε τις ρώγες και του χάρισε ένα φιλί! Αν κρίνουμε από την έκφραση στο πρόσωπο του νεαρού, μάλλον δεν φαίνεται να πόνεσε ιδιαίτερα. Ίσως και να σκέφτεται «Μην με ξυπνάτε τώρα!»

H Jennifer Lopez χωρίς μακιγιάζ


Η Jennifer Lopez -η πιο όμορφη γυναίκα στο πλανήτη, 
σύμφωνα με το περιοδικό People- εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ..με σγουρό μαλλί , μη στιλιζαρισμένο και μας θύμισε την εποχή που την είχαμε πρωτογνωρίσει.
Οι παπαράτσι την “συνέλαβαν” στα γυρίσματα της νέας της ταινίας «What to Expect when you’ re Expecting in Atlanta», λίγο πριν η Jennifer βάλει το make up της.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Το αφεντικό επέστρεψε, νέος δίσκος από τον Bruce Springsteen


Τον Μάρτιο επιστρέφει στη δισκογραφία ο Bruce Springsteen ενώ ήδη ανακοινωθεί το πρώτο single που είναι κομματάρα.
Έχει τίτλο, We Take Care Of Our Own και είναι στο στυλ των τραγουδιών του που τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε. Όσο για το 17 album της καριέρας του, έχει τίτλο, Wrecking Ball.
Σύμφωνα με το manager του, Jon Landau ο 62χρονος Bruce Springsteen είναι σε εξαιρετική στιχουργική φόρμα. «Ο Bruce έχει σκάψει όσο πιο βαθιά μπορεί για να εμπνευστεί αυτό το όραμα της μοντέρνας ζωής. Οι στίχοι λένε μία ιστορία που δεν μπορείς να ακούσεις οπουδήποτε αλλού και η μουσική του είναι η πιο καινοτομική των τελευταίων χρόνων. Ο τρόπος που γράφει είναι ίσως ο καλύτερος της έως τώρα καριέρας του και οι βετεράνοι θαυμαστές του αλλά και οι νέοι fan του Bruce θα αγαπήσουν πολλά πράγματα στο 'Wrecking Ball».
Παραγωγός του δίσκου είναι ο Ron Ariello ενώ συμμετοχή σε ένα κομμάτι θα έχει και ο κιθαρίστας των Rage Against The Machine, Tom Morello. Ο Boss έχει ανακοινώσει και αρκετές καλοκαιρινές εμφανίσεις σε Αμερική και Ευρώπη.


Ποιος είδε τη Rihanna και δεν αναστατώθηκε


Προκάλεσε και πάλι με το g-string μαγιό της...


Αν μη τι άλλο έχει ένα πολύ ωραίο σώμα. Γι’αυτό άλλωστε και το «εκθέτει» όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Μετά τις φωτογραφίες στις οποίες αθλείται αυτή τη φορά δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες όπου η Rihanna ξαπλωμένη σε μια σανίδα του σερφ απολαμβάνει τον ήλιο στις εξωτικές παραλίες της Χαβάης.

Αρχικά εμφανίστηκε με ένα μαύρο δικτυωτό φόρεμα το οποίο έβγαλε στη συνέχεια για να μείνει με το g-string μαγιό της, τα κοσμήματα της και ένα κόκκινο κραγιόν.
Απολαύστε την:






Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Γιατί αποσύρεται το νέο τραγούδι της Τάμτα;


Άτυχο το νέο τραγούδι της Τάμτα! Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του αποσύρεται...
Μετά τις επιτυχίες «Ζήσε το απίστευτο», «Tonight», «Φωτιά» και «Egoista», η Τάμτα επέστρεψε με ένα τραγούδι, το οποίο αναμενόταν να γίνει το νέο της hit. Όμως, λόγω νομικής αμφισβήτησης των στίχων του, η εταιρεία αποφάσισε να αποσύρει το κομμάτι.
Η εταιρεία της,  MINOS- EMI AE, αναφέρει:
Λόγω νομικής αμφισβήτησης που ανέκυψε σε σχέση με τους στίχους του τραγουδιού «Άκου την καρδιά» της Ταμτα και στα πλαίσια του σεβασμού που πάντοτε επιδεικνύει η εταιρεία μας στους δημιουργούς πρέπει να αποσύρουμε την εκδοχή του τραγουδιού που έχει σταλεί.
Τώρα δεν μένει παρά να περιμένουμε το επόμενο βήμα της δισκογραφικής, έτσι ώστε να δούμε την τύχη αυτού του τραγουδιού...

Ξεσήκωσε τους θαυμαστές του ο Tus


«Τώρα θα πάρεις από τα...», με αυτό τον στίχο ο Tus ξεσήκωσε τους θαυμαστές του στον Πειραιά.
Ο τραγουδιστής μετά το καλοκαιρινό του hit έχει γίνει ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας. Ο Tus βρέθηκε στο «D-tales» και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για ακόμα μια φορά. Το freestyle ραπ δεν σόκαρε το κοινό, αλλά συμμετείχε όταν τους έδινε το μικρόφωνο. Εκεί, βρέθηκε και η Μαρία Καρλάκη, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του Tus και όπως φάνηκε γνώριζε όλα του τα τραγούδια. Μετά το τέλος της εμφάνισης, θαυμαστές και θαυμάστριες έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες, ενώ μια πιο τολμηρή ζήτησε να της υπογράψει στο... στήθος.


Έδειραν την Άντζελα Δημητρίου σε νυχτερινό κέντρο


Σε καβγά ενεπλάκη η τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου το βράδυ της Τετάρτης, ενώ διασκέδαζε με την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο Frangelico,
με αποτέλεσμα να δεχτεί άσχημα χτυπήματα.

Σύμφωνα με το yupi.gr, ο καβγάς ξεκίνησε από παρέα που καθόταν κοντά στην τραγουδίστρια, αλλά επεκτάθηκε και στο δικό της τραπέζι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και η ίδια.

Τα αίτια του τσακωμού ακόμη παραμένουν άγνωστα αλλά δεν έφταιγε ή δεν προκάλεσε κάτι η ίδια η τραγουδίστρια. Άγνωστη, επίσης, παραμένει μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγείας της ενώ δεν αποκλείεται ο ξυλοδαρμός να της έχει αφήσει σημάδια.

Prodigy: το καλύτερο dance act όλων των εποχών


Πρώτοι στις προτιμήσεις του κοινού αναδείχθηκαν οι Prodigy σύμφωνα με δημοσκόπηση του περιοδικού MixMag για το καλύτερο dance act όλων των εποχών.

Δεύτεροι στο poll βγήκαν οι Daft Punk τρίτοι οι The Chemical Brothers, τέταρτοι οι Faithless (που το 2011 ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους) και πέμπτος ο Deadmau5.

Η χρυσή ηλεκτρονική εικοσάδα σύμφωνα με τους αναγνώστες του Mix Mag:

1. The Prodigy
2. Daft Punk
3. The Chemical Brothers
4. Faithless
5. Deadmau5
6. Plastikman
7. Underworld
8. Fatboy Slim
9. Orbital
10. Moby
11. Leftfield
12. Kraftwerk
13. Pendulum
14. Depeche Mode
15. Justice
16. Basement Jaxx
17. Groove Armada
18. The Shamen
19. Above & Beyond
20. The KLF



Jessie J: «Θέλω να συνεργαστώ με Adele – Tinie Tempah»


Η Jessie J, που βρίσκεται ήδη στο studio για την ηχογράφηση του νέου της album, αποκάλυψε την κρυφή της λίστα με τους καλλιτέχνες που θα ήθελε να συνεργαστεί σε ντουέτα.
Η ίδια τόνισε ότι θα προσπαθήσει ώστε ο νέος της δίσκος να είναι γεμάτος από ντουέτα με Βρετανούς pop καλλιτέχνες, καθώς η british pop είναι περισσότερο εμπνευσμένη από ποτέ, κάτι που μεταφράζεται και σε υψηλές πωλήσεις-(βλέπε Adele!)

Η 23χρονη Jay είπε στο Capital Radio: «Σίγουρα θα μπω στο studio μαζί με την Ellie Goulding. Mου αρέσει πολύ η φωνή της και είμαι σίγουρη ότι μαζί θα κάναμε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Επίσης θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με την Adele και τον Tinie Tempah. Με την Dev έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω σε κάτι καινούριο, που θα έχει πολύ πλάκα. Αυτή την εποχή η βρετανική pop είναι περισσότερο εμπνευσμένη από ποτέ. Θα ήθελα να δημιουργήσω ένα ολόκληρο album με ντουέτα και συμμετοχές.»

Etta James: Η μητέρα της RnB θα λείψει από όλα τα παιδιά της


Η υγεία της Etta James ήταν κλονισμένη εδώ και καιρό ενώ πριν λίγες μέρες είχε διαγνωστεί με λευχαιμία. Από το 2008 έπασχε και από Αλτσχάιμερ.
Η Etta James ήταν μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες όλων των εποχών και επηρέασε με τη φωνή της εκατοντάδες μεταγενέστερες φωνές όπως η Janis Coplin, Christina Aguilera και η Melissa Etheridge.
Ξεκίνησε την καριέρα της στα μέσα της δεκαετίας του 50 και έγινε διάσημη για τη μοναδική φωνή της αλλά και την ικανότητα της να ελίσσεται με χαρακτηριστική ευκολία σε διάφορα είδη μουσικής. Από το RnB και το Rock n Roll, στην Jazz και την Soul. Ένα από τα παρατσούκλια που της είχαν χαρίσει ήταν η μητέρα της RnB.

Αυτή έκανε γνωστά τραγούδια όπως το At Last, Something's Got a Hold on Me, Tell Mama και άλλα. Έχει έξι βραβεία Grammy ενώ το 1993 μπήκε στο Rock n Roll Hall Of Fame.
Έζησε μία πολυτάραχη ζωή ενώ τη δεκαετία του 70 ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον εθισμό της σε σκληρά ναρκωτικά.


Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

H Rihanna πάλι προκαλεί στο twitter!


Εσείς τι φοράτε όταν πάτε στο γυμναστήριο; σίγουρα όχι το μαγιό σας...
Όχι όμως και η Rihanna, που είπε για ακόμα μια φορά να πρωτοτυπήσει.

Τι έκανε; ανέβηκε στο step φορώντας το μπικίνι της και άρχισε να γυμνάζεται κανονικά και με το νόμο.

Μάλιστα ανέβασε και την εν λόγω φωτογραφία στο Twitter της έτσι για να την θαυμάσουν και οι κάτι εκατομμύρια followers της, σε μερικές πιο… αυθόρμητες πόζες.

Στη συνέχεια δεν σταμάτησε εκεί, αλλά πόσταρε κι άλλες, εξίσου σέξι φωτογραφίες στο Twitter της, όπου ποζάρει αισθησιακά με το πολύ καυτό μπικίνι της , παίζει με τις φίλες της, κάνει τρέλες, και γενικά βρίσκεται σε πολύ… «ανεβασμένη» και ερωτιάρικη διάθεση.

Πολύ κεφάτη η RiRi, η οποία το τελευταίο διάστημα, ξεκουράζεται και χαλαρώνει στη Hawaii.

Μάλιστα δεν είναι λίγα και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που την έχουν «τσακώσει» να καπνίζει κάτι… «ύποπτα» τσιγάρα!

Λέτε αυτά να φταίνε για τα πολλά της κέφια;


Η Shaya υπόσχεται… μοδάτα πάρτι


Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό του «Dancing on ice», ωστόσο φαίνεται ότι η Shaya είναι στα καλύτερά της.
Μαζί με τους Slick Beats, η τραγουδίστρια θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή σε γνωστό μαγαζί στην περιοχή της Πολιτείας. Η ποπ μουσική και η μόδα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των εμφανίσεών της, ενώ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αύριο. Τι κι αν κρέμασε τα παγοπέδιλα της νωρίς; Η Shaya θα έχει την ευκαιρία να μας δείχνει τις δυνατότητές της κάθε Παρασκευή.

Vegas Vs Melisses στο Red Bull Soundclash


Στις 22 Φεβρουαρίου, τα δύο νεανικά συγκροτήματα θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στην αρένα του Red Bull Soundclash, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Κριτής θα είναι το κοινό, το οποίο θα ανακηρύξει και το νικητή!
Το μεγάλο μουσικό γεγονός θα λάβει χώρα στο Κτήριο 56 (Πειραιώς 254), στις 21:00'. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και σε αυτό θα παραστούν περίπου 2500 άτομα για να δουν και να ακούσουν από κοντά τα αγαπημένα τους συγκροτήματα να αναμετρούνται στη σκηνή. Νικητής θα αναδειχθεί το συγκρότημα που θα λάβει τη μεγαλύτερη βαθμολογία, μετά από τη σχετική ψηφοφορία του κοινού.

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος θα φέρει τη βραδιά στο αποκορύφωμα, ερμηνεύοντας και δικές του επιτυχίες, ενώ στα decks θα βρίσκεται ο DJ Rico.

H Katy Perry μπαινει στον κόσμο των Sims!


Ίσως για να γλυκάνει τον πόνο της από τον χωρισμό με τον Russell Brand,  η Katy Perryαποφάσισε να το ρίξει στα video games!
Συγκεκριμένα, αυτές τις μέρες η εταιρείαElectronic Arts ανακοίνωσε την συμφωνία της με την Katy Perry για την δημιουργία μιας συλλεκτικής έκδοσης του παιχνιδιού “Sims” που θα περιλαμβάνει ρούχα, αξεσουάρ, χτενίσματα, έπιπλά και όλα τα pop στοιχεία που συνθέτουν τον χαρακτήρα της 27χρονης superstar!
H ίδια δήλωσε γι` αυτή την συμφωνία: «Πάντα έβλεπα τον εαυτό μου σαν καρτούν, τώρα είμαι στους Sims!». Ο Steve Schur, διευθυντής του τμήματος μουσικής της Electronic Arts με ενθουσιάσμο χαίρετησε την συμφωνία λέγοντας: «Σήμερα ξεκινά η πιο εντυπωσιακή και η πιο ουσιαστική συνεργασία στην ιστορία της EA. Kάνενας άλλος καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε να εκφράσει τόσο ιδανικό το χιούμορ της Electronic Arts όπως η Katy Perry!» Η Katy Perry χαρακτήρας των Sims, έξυπνο ή μήπως...εφιαλτικό σενάριο;

Adele: ξεπέρασε ακόμα και τον... Τιτανικό


Για 16 (μη συνεχόμενες) εβδομάδες έχει παραμείνει το τελευταίο album της Adele '21' στην κορυφή του Billboard Hot 200 chart, πράγμα που έχει να συμβεί από την εποχή του "Τιτανικού" και το "My Heart Will Go On" της Celine Dion.

Αν παραμείνει για ακόμη μία εβδομάδα στο Νο1., η Adele θα φτάσει το ρεκόρ των Garth Brooks και Billy Ray Cyrus, που έχουν παραμείνει στην κορυφή του US albums chart για 17 εβδομάδες με τα "Ropin' the Wind" (1991-1992) και "Some Gave All" (1992) αντίστοιχα.

Βέβαια το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη παραμονή στο No1 εξακολουθεί να το κατέχει ακόμα η Whitney Houston, με το soundtrack της ταινίας "The Bodyguard", που είχε καρφωθεί στην κορυφή του US chart για 20 (μη συνεχόμενες) εβδομάδες.

Αναλυτικά τα Top 10 albums αυτής της εβδομάδας:

"21" - Adele (104,000)
"Give Us Rest" - David Crowder Band (51,000)
"El Camino" - The Black Keys (36,000)
"Take Care" - Drake (32,000)
"Fallen Empires" - Snow Patrol (31,000)
"Thug Motivation 103: Hustlerz Ambition" - Young Jeezy (24,000)
"Talk That Talk" - Rihanna (22,000)
"Mylo Xyloto" - Coldplay (20,000)
"Here and Now" - Nickelback (19,000)
"Now 40" Compilation - Various Artist (17,000)

H Rihanna με νέα super sexy εμφάνιση!


H Rihanna έκανε... εμφάνιση με μαγιό "πολεμίστρια Ζήνα" κι όπως ήταν φυσικό τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά. Η πρόσφατη εμφάνιση της, με το ασημί μαγιό στις διακοπές που απολαμβάνει στη Χαβάη, αναμένεται να κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο στις επόμενες λίγες ώρες... Απολαύστε τη, καθώς ποζάρει στους παπαράτσι...

Στέλλα Καλλή: Η συνεργασία με το Φοίβο


Η γνωστή τραγουδίστρια συνεργάζεται εδώ και καιρό με το συνθέτη των επιτυχιών, Φοίβο, για τον οποίο έχει να λέει τα καλύτερα. Επίσης, η Στέλλα μιλάει για τους άνδρες, αλλά και τη φιλία της με την Κατερίνα Παπαουτσάκη, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.
Η συνεργασία με το Φοίβο, προέκυψε εντελώς "καρμικά", όπως λέει η Στέλλα Καλλή στο "Hello". Όλα έγιναν σε μια φάση της ζωής της που δεν ήξερε πως να προχωρήσει επαγγελματικά και από που να πιαστεί. Τότε, τυχαία, έπεσε στα χέρια του Φοίβου ένα ντέμο με τη φωνή της και, αμέσως, εκείνος ζήτησε συνάντηση μαζί της. Από τότε, ξεκίνησε η συνεργασία τους και όλα μεταξύ τους είναι μια χαρά. Η Στέλλα παραδέχεται, όμως, πως είναι πολύ υπάκουη στις συμβουλές που παίρνει από το συνθέτη, ενώ κι εκείνος είναι απέναντι της, όπως και γενικότερα, πολύ ειλικρινής.

Ο Φοίβος στοιχηματίζει πολύ σ' εκείνη, παραδέχεται η Στέλλα, αφού είναι κάτι που το νιώθει κι η ίδια. Δεν αποδέχεται, όμως, τον όρο "η νέα μούσα του Φοίβου", καθώς πιστεύει πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Παρ' όλ' αυτά, σύντομα, θα απολαύσουμε νέα δουλειά της, αφού προσεχώς αναμένεται νέο single από τη μεταξύ τους συνεργασία.

Jay Z: Τα πάντα για την κόρη του


Ο Jay Z από τη μέρα που έγινε μπαμπάς, έχει αφοσιωθεί πλήρως στην κόρη του, Blue Ivy Carter. Για εκείνη έχει γράψει τραγούδι, ποίημα... Μέχρι και τη στιχουργική του τέχνη έχει αναδιαμορφώσει.
Χαρακτηριστικό των rap κομματιών είναι η έντονη φρασεολογία τους και οι βρισιές, κάποτε, που απευθύνονται είτε προς άνδρες, είτε προς γυναίκες. Η λέξη "bitch" (σκύλα) είναι ευρέως χρησιμοποιημένη από τους τραγουδιστές του είδους αυτού και, φυσικά, και από τον ίδιο τον Jay Z!

Για το νέο χαζομπαμπά, όμως, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, αφού, όπως δήλωσε, τώρα πια, δεν πρόκειται να εκστομίσει αυτή τη λέξη στα τραγούδια του, καθώς επιδιώκει την ελαχιστοποίηση της χρήσης της από τους άνδρες προς τις γυναίκες. Αυτό είναι φυσιολογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως δε θα ήθελε ποτέ κάποιος να αποκαλέσει την κόρη του με αυτό το, ομολογουμένως, αισχρό επίθετο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Jay Z σε ξένα μέσα ενημέρωσης, κι ο ίδιος χρησιμοποιούσε εκτενώς τη λέξη αυτή, πριν γίνει πατέρας. Όταν η Blue Ivy Carter ήρθε στη ζωή του, τότε αντελήφθη πως κάποιος στο μέλλον ίσως αποκαλέσει έτσι την κόρη του κάτι που δε θα επιθυμούσε. Γι' αυτό και αποφάσισε πως δε θα χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά τη λέξη "bitch" στα τραγούδια του.

Δέσποινα Βανδή: Νέο άλμπουμ το Μάρτιο


Η μεγάλη Ελληνίδα star έδωσε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μια αποκαλυπτική συνέντευξη και εμείς μαζέψαμε τα high lights από το Vandaimonio Cyprus Fanclub (https://www.facebook.com/vandaimonioc) και σας τα παρουσιάζουμε:
- Νέο αlbum δια χειρός Φοίβου μέσα στο Μάρτιο. Στο album θα συμπεριλαμβάνονται κομμάτια και άλλων καταξιωμένων συνθέτων όπως αυτό της Όλγας Βλαχοπούλου.
- Στο νέο δίσκο δε θα συμπεριλαμβάνεται κάποιο dance κομμάτι οπότε η Δέσποινα παρότρυνε τους φανατικούς θαυμαστές της να περιμένουν ακόμα λίγο..
- Για το musical την επόμενη χρονιά... "Το συζητάμε με τον Αλέξανδρο Ρήγα εδώ και έναν χρόνο. Αυτή την περίοδο ο Αλέξανδρος γράφει. Είναι όμως πολλά που πρέπει να συζητήσουμε, για το σενάριο, την παραγωγή και το βλέπουμε θετικά"
- Για το θέμα της Eurovision: "Δεν σκέφτομαι να πάω στη Eurovision. Είναι πλέον ένα κομμάτι που δε με αφορά. Στο θέμα της διεθνούς καριέρας... είναι κάτι πολύ δύσκολο, όντως. Το καταφέραμε τότε με τον Φοίβο, και το τραγούδι "Γεια" και είχα τρελαθεί να πηγαίνω απο Αμερική, Ρωσία έτρεχα συνεχώς... Όλα αυτά συνέπεσαν με την περίοδο που έγινα μαμά . Εγώ ήθελα να γυρίσω πίσω στην Μελίνα μου.."
- Η Δέσποινα μίλησε επίσης και για τα fanclubs της και ευχαρίστησε το fanclub DEVAQUEEN που τη στηρίζει συνεχώς στην Αθήνα αλλά μίλησε και για το fanclub Κύπρου VANDAIMONIO, και ευχαρίστησε τα παιδιά που είναι πάντα δίπλα της και που συνεχώς τη στηρίζουν, λέγοντας ότι της έλειψε πολύ το νησί μας. Είπε επίσης πως ενημερώνεται συνεχώς για την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το single της ΜΟΥ 'ΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ σε Ελλάδα και Κύπρο και ευχαρίστησε το κόσμο της που τη στηρίζει λέγοντας πως έρχονται ακόμα πολλά δυνατά τραγούδια!
- Για την πολύ μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το σχήμα στο FEVER με Οικονομόπουλο - Κοκκίνου , αψηφώντας την οικονομική κρίση, απάντησε πως αυτό οφείλεται στο πολύ ωραίο πρόγραμμα που παρουσιάζουν αλλά και στη καλή χημεία μεταξύ των καλλιτεχνών.
- Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το χώρο στον οποίο δόθηκε η συνέντευξη ενώ μετά η Ελληνίδα star υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλους τους θαυμαστές της από τη Θεσσαλονίκη που αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες τρέχοντας να απολαύσουν το είδωλο τους ..!

Τέλος, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Τάσος Ριζόπουλος ζήτησε από τη Δέσποινα να κάνει μια ευχή: "Εύχομαι σε όλο τον κόσμο...Να μην σταματήσουμε ποτέ να ονειρευόμαστε..."

Ένα βιβλίο που καίει την Britney


Τα τερτίπια των σταρ είναι, λίγο-πολύ, γνωστά σε όλους μας, αφού σιγά-σιγά, βγαίνουν πολλά στη φόρα, που φέρνουν τους πλείστους σε δύσκολη θέση. Η Britney Spears, ως γνωστόν, δεν ήταν και το πιο φρόνιμο κορίτσι, ενώ τώρα κάποια από τα "άπλυτα" της αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, 31χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος διετέλεσε μέλος της φρουράς της διάσημης ντίβας, εκδίδει σύντομα βιβλίο το οποίο θα κάνει την τραγουδίστρια να χάσει τον ύπνο της.

Συγκεκριμένα, ο συγγραφέας θα βγάλει στη φόρα πολλά από τα άπλυτα της Britney, για την οποία ισχυρίζεται πως, κατά τη διάρκεια των περιοδειών της, είχε ταυτόχρονες ερωτικές συνευρέσεις με περισσότερο από ένα άτομα, μεταξύ των οποίων και γυναίκες. Μάλιστα, ο 31χρονος πρώην αστυνομικός, στο παρελθόν, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της, με την κατηγορία ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Britney, η ημερομηνία έκδοσης του βιβλίου συμπίπτει με την ημερομηνία του γάμου της τραγουδίστριας με τον αγαπημένο της, Jason Trawick.